Det handler om netop at fremhæve boligens styrke

Det man gerne vil sælge er et hjem, men det køber gerne vil købe er en bolig, som de selv kan gøre til deres personlige hjem. Det handler om netop at fremhæve boligens styrke og gøre kundegruppen så bred som muligt.

Råd og vejledning til at få din bolig solgt:

Med de omkostninger der er ved at ligge inde med en bolig, så er det godt givet ud at få hjælp og andre øjne på sin bolig, ofte er det netop det der gør, at man får de sidste procenter hjem på salgsprisen.

Jeg er ikke en smagsdommer, men en professionel som vil guide dig med salgsøjemed og som ser din boligs potentiale, så den kan træde tydeligere frem.

Hjælp boligen til salg besøg:  Er et besøg hvor vi gennemgår hele huset inde og ude, rum for rum med gode råd og ideer til hvad man kan gøre med sine egne møbler, interiør, belysning, farver mm.

BOLIG TIL SALG

FRA

2.500

/DKK
Hvis du gerne vil have yderligere hjælp, kommer jeg gerne og styler dit hjem inden fremvisningen, eller måske endda inden billederne til din salgsopstilling skal tages. Send mig en mail med dine ønsker og få et tilbud med, hvad dette vil koste. KØRSEL & MOMS: Alt det med småt: Overstående pris er inkl. moms. Kørsel: Jeg betaler selv de første 40km (fra Odder) derefter er taksten 3,63 pr. km.( Efter statskørsels takst)

 

 

web by dotpeople.dk